Monster Hunter bude chráněn Denuvem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter bude chráněn Denuvem

Monster Hunter bude chráněn Denuvem

David Plecháček

David Plecháček

10. 7. 2018 10:33 3
Reklama

Včera jsme se radovali u srpnového data vydání nejnovějšího Monster Hunteru na PC. Teď vám bohužel radost trochu zkazíme. Vydání dlouho odkládané verze se totiž neobejde bez problémů nebo bez určitých restrikcí, které jsou do jisté míry nutností a ukazují, že má Capcom z této platformy určitý respekt.

Pro někoho špatnou zprávou, pro jiného nutným zlem bude přítomnost protipirátské ochrany Denuvo. O výsledcích této rakouské společnosti dlouho nebyla řeč a vydání MHW bude zase prubířským kamenem, jaký udělala pokrok. Doufejme jen, že přítomnost Denuva neovlivní optimalizaci. O neblahém vlivu se několikrát spekulovalo a zřejmě záleží titul od titulu, v každém případě nebudeme mít jistotu do té doby, než novinku sami nevyzkoušíme.

Ale budiž, je logické, že se vydavatelé snaží bránit proti případným ušlým ziskům. Monster Hunter World nebude první ani poslední hrou, která se o něco takového pokouší. Co je více zarážející je fakt, že už začátku bude hra vypadat stejně jako na konzolích a o případném grafickém updatu se rozhodne až později. Navíc hra nebude podporovat mody. A na cross-platform multiplayer samozřejmě můžeme zapomenout.

Capcom se pokoušel všechny tři verze co nejvíc připodobnit sobě samým, aby bylo co nejsnazší opravování chyb. Samozřejmě pokud jde o patche týkající se stability, je možné, že odlišnosti platforem budou vyžadovat rozdílný přístup. Preferovanou variantou je ale záplatování všech verzí současně. Je otázkou, jestli s těmito argumenty souvisí i stejná grafická stránka konzolových a PC verzí. Dosud ani nevíme, jak by případný bezplatný update vypadal a co by přinesl.

Psali jsme to už včera, ale tato slova opět dokládají, jak je vydavatelství s PC verzí opatrné. Pokud na některé prvky dojde, dojde na ně později, až bude Monster Hunter kompletně vyladěný. Každopádně pokud japonské společnosti věříte, můžete si MHW předobjednat na Xzone.cz. Nebo si tamtéž pořídit bezproblémové verze na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama