Nathan Drake je dítětem štěstěny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nathan Drake je dítětem štěstěny

Nathan Drake je dítětem štěstěny

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 7. 2018 10:49 9
Reklama

Série Uncharted je tu s námi již od roku 2007, kdy se postupem času vyvinula v jednu z nejoceňovanějších exkluzivit pro konzole od Sony. Možná jste si někdy při jejím hraní říkali, jak je možné, že toho hlavní hrdina v podobě Nathana Drakea tolik vydrží. Je to snad nadčlověk? S odpovědí nyní přišel jeden z členů studia Naughty Dog, které za sérií stojí.

A vysvětlení je to překvapivé jednoduché. Autoři vytvářeli hru s tím, že Nathan ve skutečnosti není raněn z vystřelených kulek svých nepřátel, ale rudé zabarvení znamená, že mu dochází pověstné štěstíčko. Pokud hráč nechá Drakea na pospas příliš dlouho, jeho štěstí vyprchá a on se poroučí na onen svět. K tomuto osvětlení situace přitakává i známá scénaristka Amy Hennig, která pracovala na prvních třech dílech (Drake’s Fortune, Among Thieves, Drake’s Deception). „Pravda! Tento systém byl záměrem již od úplného začátku, slibovali jsme si od toho, že hra bude více příbuzná filmům, což byl náš hlavní záměr“ dodává Hennig.

Nathan Drake tedy není žádný (téměř) nesmrtelný superhrdina, pouze lovec pokladů s neuvěřitelnou mírou štěstěny. Pokud se o tom chcete přesvědčit, můžete si jeho poslední dobrodružství objednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama