Monster Hunter World na PC už v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter World na PC už v srpnu

Monster Hunter World na PC už v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

9. 7. 2018 17:16
Reklama

Hráči mohou obdivovat sérii Monster Hunter už několik let hned na několika platformách. Podle dostupných údajů má navíc značka vzestupnou tendenci, a zatím poslední díl s podtitulem World se těší historicky největší oblibě. Navíc vůbec poprvé zamíří hlavní větev hry na PC, a tak si World vede nadmíru dobře pouze na Xboxu One a na PlayStationu 4. A to nechceme vědět, kam prodeje hry osobní počítače vystřelí.

Capcom si s verzí pro Windows dává na čas. Oficiálně proto, že si je moc dobře vědom náročnosti PC publika, a tak chce, aby byl MHW po všech stránkách ve výtečné formě. Po půl roce je ale situace stále stejná: Monster Hunter World nikde. Možná by se dalo říct, že je ještě brzy, neboť vývojáři oficiálně přiznávali, že k vydání dojde později letošního roku. Optimisticky tak ve druhé polovině roku, skepticky spíše v jeho poslední čtvrtině – jinými slovy, na podzim v hlavní sezóně.

Japonský vydavatel ale překvapil. Nový trailer totiž láká na vydání už zanedlouho v srpnu. Ideální termín, uvážíme-li, jak pustě letní prázdniny působí. To je ideální období, aby mohl každý utopit hodiny lovením abnormálně velkých monster. A že vám některá dají pořádně zabrat. Monster Hunter World si každopádně můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama