JRPG Edge of Eternity na nových obrázcích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka JRPG Edge of Eternity na nových obrázcích

JRPG Edge of Eternity na nových obrázcích

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

9. 7. 2018 08:05
Reklama

Chystané nezávislé JRPG od malinkého studia Midgar přesvědčilo hráče o svých budoucích kvalitách již v roce 2015 v kampani na Kickstarteru. Hru tehdy přispěvatelé štědře podpořili částkou o něco málo převyšující 160 000 dolarů, přičemž by si tvůrci byli vystačili již se 44 000. Hra měla původně vyjít koncem roku 2016, k tomu ale bohužel nedošlo a datum vydání je vlastně neznámé dodnes.

Vývojáři se však aktuálně pochlubili sérií obrázků ze hry, novým zdobným logem a také nově zpřístupněnou stránkou na Steamu, a tak nezbývá než věřit, že se na  hře Edge of Eternity nejen pilně pracuje, ale také se jí co nevidět dočkáme.

Edge of Eternity se bude odehrávat v otevřeném světě, a to na exotické planetě Heryon kombinující prvky fantasy a sci-fi. Obyvatelé Heryonu jsou toho času ve válce se záhadnými vetřelci, jejichž nejstrašlivější zbraní je šíření jakési nákazy postupně měnící nebohé občany ve zmutovaná monstra. Hra nám odvypráví příběh sourozenecké dvojice Daryon a Selen hledající lék pro matku nakaženou právě onou nepříjemnou chorobou.

Jak je v moderních RPG hrách poslední dobou dobrým zvykem, mělo by být i zde možné přistupovat k řešení úkolů několika způsoby a v průběhu vyprávění bude hráč čelit volbám a následně se vypořádávat s následky učiněných rozhodnutí.

Mimo silného nelineárního příběhu bohatého na nečekané zvraty, bude chtít Edge of Eternity útočit na emoční stránku hráčů také hudebním doprovodem, na němž pracuje skladatel Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Xenogears, Chrono Cross, Xenosaga, Soul Sacrifice a další). Nemalým lákadlem by měl být také bojový systém kombinující real-time a tahové souboje, inspiračně vycházející z ATB (Active Time Battle) systému, který se poprvé objevil ve Final Fantasy IV. Chybět nebude ani systém vylepšování a upravování zbraní tak, aby lépe odpovídaly vámi zvolenému bojovém stylu.

Na nově zpřístupněné stránce na Steamu  se sice zatím nedozvíme přesné datum vydání, zájemci si zde ale mohou prostudovat minimální i doporučené systémové požadavky. Pod článkem najdete také zmiňované nové obrázky ze hry. Vedle PC je hra v přípravě také na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama