Jak vypadá Horizon 4 předělaný v GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá Horizon 4 předělaný v GTA V

Jak vypadá Horizon 4 předělaný v GTA V

David Plecháček

David Plecháček

9. 7. 2018 11:18 24
Reklama

Fanouškovská tvorba je obdivuhodná. Snad každý týden píšeme o někom, kdo nezištně vytváří nějaký projekt, z nějž neuvidí dost možná ani korunu. Tentokrát ale půjde o trochu jinou raritku, než o ukázku vlastnoručně tvořené hry nebo jejího dema. Půjde o trailer, který mají na svědomí lidé z Playground Games, jinými slovy o trailer na Forzu Horizon 4. Je v tom ale háček, samozřejmě.

Autor, který na YouTube vystupuje pod přezdívkou RavenwestR1, totiž nadcházející díl „předělal“ v Grand Theft Auto. Prakticky jde o každý záběr předělaný do podoby, jak jen GTA V umožňuje odpovídat originálu. Ano, na tři roky staré PC verzi je už trochu znát zub času, vždyť původní hra se začala prodávat už v roce 2013, ale co podoby jednotlivých scén tento fakt prakticky nepromlouvá.

Pokud byste se zeptali na otázku proč, příliš důvodů bychom vás asi dát nedokázali. Ravenwest má ale podobnou zálibu dlouhodobě, Horizon 4 není totiž první hrou, která s pomocí GTA V vznikla. Na jeho kanále se můžete podívat na Gran Turismo 5, ale i na předešlé automobilové tituly od Microsoftu Forzu Horizon 2 nebo Forzu Motorsport 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama