Uniká datum vydání Darksiders III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniká datum vydání Darksiders III

Uniká datum vydání Darksiders III

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 7. 2018 09:58 5
Reklama

Od vydání druhého dílu ze série Darksiders už uplynulo solidních šest let. Od té doby si vydavatel THQ Nordic otestoval zájem o sérii vydáním obou dílů na moderní konzole, kde se pod názvy Darksiders: Warmastered Edition a Darksiders II: The Deathinitive Edition dočkaly drobně vylepšených remasterů. Spekulované práce na třetím dílu byly potvrzeny v květnu 2017 a zdá se, že datum vydání je už velice blízko.

Na Microsoft Storu se totiž krátce objevila záložka hry, která mimo jiné prozrazuje, že se hack-n-slash akční adventury Darksiders III dočkáme 27. listopadu. Hru vyvíjí studio Gunfire Games, víceméně složené z původních autorů zkrachovalého Vigil Games, jehož jedinou tvorbou byly právě první dva díly série.

Na apokalypsou zmítanou Zemi se opět vydáme v roli jednoho ze čtyř jezdců. Tentokrát přijde na řadu Fury, jediná žena mezi jezdci, se kterou pomocí jejího biče a magie potrestáme sedm smrtelných hříchů. 

Jelikož se vydavatel THQ Nordic na letošní E3 vůbec neobjevil, můžeme se na záplavu nových informací těšit na Gamescomu, kam se určitě chystá. Mezitím je možné si hru ve verzi na PC, PS4 i Xbox One předobjednat na Xzone.cz.

Uniká datum vydání Darksiders III
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama