Sekiro: Shadows Die Twice bude mít tutoriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro: Shadows Die Twice bude mít tutoriál

Sekiro: Shadows Die Twice bude mít tutoriál

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2018 15:26 1
Reklama

Pokud vás fascinuje svět souls her, ale odrazuje vás jejich nepřístupnost, máme pro vás dobrou zprávu. Vaše šance na zahrání chystané Sekiro: Shadows Die Twice budou rozhodně vyšší, než v případě předešlé tvorby od studia FromSoftware. Hidetaka Mijazaki totiž v rozhovoru pro Eurogamer mimo jiné zmínil, že hra bude obsahovat určitou formu tutoriálu.

Že bude Sekiro představovat určitý odklon od klasické tvorby FromSoftware, je od E3 a zveřejnění traileru ze hry jasné. Přes opakované ujištění, že Activision dává tvůrcům absolutní kreativní svobodu se ukazuje, že vliv vydavatele přece jen lehce ovlivní podobu hry. Mijazaki si spolupráci s Activisionem pochvaluje a dodává, že při vysvětlování herních mechanizmů v počátcích hry, byla jeho studiu poskytnuta nutná pomoc. Není divu, že vydavatel dbá na to, aby jeho hra byla nabídnutelná co nejširší hráčské základně, když je zvyklý na mnohamilionové prodeje sérií jako Call of Duty nebo Destiny.

Další zvláštnost chystané novinky spočívá v nemožnosti výběru třídy hlavní postavy. To může opět působit jako zjednodušení, ale Mijazaki nás znovu ujišťuje, že ani v tomto směru Sekiro nesleví z obtížnosti nastolené v minulých hrách. V podstatě máme očekávat jednu komplexní třídu, která bude při postupu ve hře využívat více stylů boje.

Abychom nemalovali čerta na zeď, další informace už víceméně popisují hru od FromSoftware tak, jak jejich tvorbu důvěrně známe. Precizní souboje, nelineární svět, bohatý lore, na to všechno se můžeme opět těšit. Uvidíme, jak do toho všeho zapadne zvýšené tempo hry, větší důraz na příběh hlavní postavy a případné další novinky. Rozhodně bychom se ale k Sekiro: Shadows Die Twice neměli stavět negativně. Už Bloodborne byl sice ne tak výrazným, přesto nezanedbatelným krokem stranou a dopadl skvěle. Pokud nemáte o tvorbě FromSoftware pochybnosti, můžete si Sekiro: Shadows Die Twice předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama