Prodeje Switche po E3 znovu rostou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Switche po E3 znovu rostou

Prodeje Switche po E3 znovu rostou

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 7. 2018 11:20 2
Reklama

Ve včerejší novince jsme informovali o překročení další hranice prodejnosti konzole PlayStation 4. Uplynulo pár hodin a viceprezident řetězce GameStop Eric Bright oznamuje, že ani Switchi po úspěšném startu nedochází dech. Poptávka po konzoli od Nintenda se totiž po nedávné E3 zdvojnásobila.

Informace o zvýšení prodejů pouze potvrzuje přitažlivost samotného hardwaru. Vždyť mezi největší představené tituly pro Switch z E3 se řadí Super Smash Bros. Ultimate spolu s dvojicí pokémoních her Let’s Go Pikachu a Let’s Go Eevee. Přesto, že akcionáři na tento fakt nereagují příliš pozitivně a hodnota akcií Nintenda v posledních týdnech klesá, fanoušci jsou zřejmě jiného názoru.

Ruku v ruce s nepříliš pestrým line-upem novinek přichází od vydavatele Curve Digital oznámení portů dalších dvou starších her. Vedle Human: Fall Flat, Smoke and Sacrifice, a The Flame in the Flood, které jsou již nějakou dobu dostupné, se na Switch nově dostanou Manual Samuel a Velocity 2X.

Zatímco v případě Manual Samuel se jedná o průměrně hodnocenou adventuru, Velocity 2X od studia FuturLab je i po čtyřech letech velice povedeným mixem shoot 'em up a plošinovky, jejíž průměrné hodnocení atakuje 90 bodů. Datum vydání obou her bylo stanoveno na srpen tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama