Conan Exiles slaví prodejní úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Conan Exiles slaví prodejní úspěch

Conan Exiles slaví prodejní úspěch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 7. 2018 09:52
Reklama

Barbarům se daří. Conan Exiles se prodalo půl druhého milionu kopií. MMORPG tak předčilo všechna očekávání, společnost Funcom může být s výsledkem spokojená. Hra navíc překonala dosavadní prodejní rekord, jehož držitelem je s počtem 1,4 milionu prodaných kusů Age of Conan: Hyborian Adventures.

Nový Conan se tak dočkal finančního úspěchu i přes průměrná hodnocení ze strany recenzentů. Staršího bratra navíc dokázal překonat velmi rychle. Titul Hyborian Adventures vyšel už v roce 2008, o rok později pak přešel na free to play model. Radost z úspěchu oslavují autoři oznámením dalšího herního obsahu. Nyní je k dispozici DLC The Imperial East Pack, inspirované japonskou historií. V dalším přídavku se ke slovu dostanou Římané.

Jewel of the West zavede hráče do fiktivní země Aquilonia, což je podle zdejšího loru centrum civilizovaného světa. K dispozici budou unikátní budovy, zbraně, brnění, oblečení ale také nábytek, to vše říznuté románským slohem. DLC vyjde v srpnu.

Podle dalších informací budou mít hráči ke konci roku také možnost získat chlupatého kamaráda. Po bezplatném updatu si hráči mohou ochočit velbloudy, pantery nebo dokonce pavouky. Mohou je využít například k hlídání přístřešků, přenášení materiálů apod. Update je připravován pro všechny platformy.

Conan má slušně našlápnuto. Hra dokázala oslovit poměrně velký počet hráčů. Zda se, stejně jako její předchůdce, někdy přepne do free to play modelu, zatím není jisté. Do té doby si hru můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama