Spiderman na PS4 PRO pouze ve 30 FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spiderman na PS4 PRO pouze ve 30 FPS

Spiderman na PS4 PRO pouze ve 30 FPS

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 7. 2018 08:50 14
Reklama

Pavoučí muž se chystá navštívit hráče na PlayStation 4 již v září. S blížícím se datem vydání zjišťujeme další a další informace o tom, jak bude exkluzivita od Insomniac Games vypadat. Majitelé silnější verze konzole PS4 jsou jistě zvědaví, zda se dočkají lepšího zážitku oproti hráčům na základní verzi. Mnozí očekávali, že si budou na PS4 PRO mezi mrakodrapy poletovat v šedesáti snímcích za sekundu.

Tuto představu rozbil Brian Intihar, kreativní ředitel Insomniac Games, který na Twitteru odpověděl jednomu z fanoušků, že Spiderman poběží vždy ve třiceti snímcích za sekundu.

Další otázky se točí kolem (ne)přítomnosti určitých postav. Již v minulosti jsme informovali o Avengers Tower protínající oblohu v záběrech z E3. Zda se Petr Parker potká s kolegy však stále nevíme. Nejisté je také angažmá Venoma, jednoho ze záporáků. Zde můžeme opět zamířit na Twitter, kde se další z fanoušků zeptal, jak je Venom velký. Od vývojářů záhy přišla odpověď, že je příliš velký na to, aby se do hry vešel. Lze snad výrok brát jako potvrzení absence Venoma?

Tak jako tak, záporáků bude ve hře dostatek. Již nyní je potvrzena celá řada postav, například Electro, Shocker, Rhino, Scorpion, Vulture, Kingpin nebo Mister Negative. V chystaných DLC se pak hráči pravděpodobně setkají s dalšími, nabízí se třeba Mysterio nebo Kraven.

Dozvěděli jsme se také, že se nyní nechystá žádné demo, takže hráči bohužel nebudou mít možnost vyzkoušet si Spidermana nanečisto. Hra vychází 7. září exkluzivně pro PlayStation 4. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama