Co přiveze Bandai Namco na Gamescom?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co přiveze Bandai Namco na Gamescom?

Co přiveze Bandai Namco na Gamescom?

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 7. 2018 12:40
Reklama

Ještě to není ani měsíc, co proběhl herní veletrh E3 a už na konci srpna nás čeká další. Jako každý rok se bude konat v Německu Gamescom ve dnech 21. až 25. srpna. Zúčastní se ho i vydavatelství Bandai Namco, které hráčům předvede jejich nejočekávanější tituly. Ke každému z nich bude dostupná hratelná ukázka. Nutno ale uznat, že pro většinu evropských hráčů nebudou až tak zajímavé, protože se především jedná o tituly oblíbené v Asii. I tak se tady určitě najde někdo, kdo má i v těchto věcech zálibu, tak se na to pojďme podívat.

Jednou z největších a asi i nejzajímavějších her pro zdejší publikum je sedmý díl letecké série Ace Combat s podtitulem Skies Unknown. Byl představen už na Playstation Experience 2015, ale od té doby se ukazoval jen zřídkakdy. Letošní E3 úplně vynechal. Datum vydání stále neznáme, tak třeba nás Namco v rámci Gamescomu mile překvapí jeho oznámením.

Další z lákavějších her je Code Vein, který se inspiruje u série Dark Souls od FromSoftware. Do tohoto žánru ale přináší pár novinek. V bojích například nebudete sami. K ruce budete mít dalšího spolubojovníka, který od vás v případě nouze může nepřátelskou potvoru odlákat. Code Vein sice vychází měsíc po veletrhu, ale alespoň si budete moci vyzkoušet, jestli to stojí za to.

Jedna z nejúspěšnějších manga sérií historie One Piece se dočká další herní adaptace. Tentokrát bude mít podtitul World Seeker. Podíváme se v něm na zbrusu nový Jail Island, který se doposud nikde jinde neobjevil. Je to už několikátá hra inspirovená univerzem One Piece, ale ani jedna z nich nebyla moc kvalitní. Třeba právě World Seeker toto prokletí prolomí. 

Už je to 6 let, co vyšel poslední číslovaný díl série Soulcalibur. Už 19. října přijde na PC, PS4 a Xbox One další díl. Najdete v něm staré známé bojovníky, ale objeví se i úplní nováčci. Vývojáři se chlubí i grafikou. Soulcalibur VI běží na technologii Unreal Engine 4 a od předchozího dílu je to opravdu velký skok kupředu. I milovníci bojovek si tedy přijdou na své. Z tohoto žánru to ale není všechno. Na letošní E3 konferenci Microsoftu byla představena Jump Force, což je rubačka, ve které se setkávají ty nejslavnější charaktery z manga sérií magazínu Šónen Jump. Nově bylo také oznámeno, že se do ansámblu dostupných hrdinů přidají i postavy z manga seriálu Bleach.

Pokud jste hráli některou z předchozích bojovek ze série Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm, jistě vám nebude cizí ani Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Na rozdíl od předchozích her tady ale nebudeme kopírovat příběhy z komiksů. Můžete si vytvořit vlastního nindžu a dokonce i jedinečné techniky.

Podobný koncept jako Naruto SUN Storm přebírá i My Hero One's Justice, která následuje děj veleúspěšné manga série Boku no Hero Academia. Budete si moci zahrát za všechny oblíbené hrdiny v čele s All Mightem. Bojovkovou sekci pak uzavírá port Dragon Ball FighterZ pro Nintendo Switch, který vychází 28. září. Na kterou z her od Bandai Namco se těšíte vy? My jsme rozhodně zvědaví, jak dopadne Ace Combat a Code Vein také nevypadá vůbec špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama