Randěte v LovePlus na iOS i Androidu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Randěte v LovePlus na iOS i Androidu

Randěte v LovePlus na iOS i Androidu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

27. 6. 2018 19:45 2
Reklama

Je tomu pár dní, co naši čtenáři diskutovali pod novinkou ohledně poměrně nezvyklé aplikace Together VR (viz zde). Ta totiž nabídla bydlení s virtuální přítelkyní, se vší zábavou, co k tomu patří (tedy kromě sexu). Tentokrát se ale podíváme na podobně zaměřenou hru LovePlus Every, která nabízí randění s animovanými slečnami.

Série LovePlus je dostupná už od roku 2009 a velké obliby dosáhla zejména v asijských končinách. Zatím byla hra LovePlus dostupná pouze pro přenosnou konzoli Nintendo 3DS, nově však míří na iOS a Android. Dorazit má již v srpnu a to včetně důležité inovace - podpory virtuální reality. Ne každý uživatel přitom aplikaci bere jako pouhou hru a v minulosti jsme se mohli dočkat dokonce i svatby mezi jedním z hráčů a herní slečnou. Pro lepší představu o dívkách, které nás ve hře čekají, přikládáme několik obrázků.

Ve hře potkáváme různé mladé slečny, obvykle nezletilé, které zveme na rande, trávíme s nimi čas, píšeme si s nimi či rovnou voláme. V podstatě s nimi trávíme volné chvíle a snažíme s nimi navázat partnerský vztah.

Pokud vám nějak zvlášť nevadí japonské nápisy, můžete se podívat na zbrusu nový trailer vydaný při příležitosti oznámení příchodu na mobilní zařízení. Pokud vás napadne, že celý tento nápad je poněkud zvláštní, pak vězte, že trailer má již 591 liků a jen 6 disliků. Potkáte ve hře svou vyvolenou i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama