Rýsuje se nový hrdina pro Overwatch?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rýsuje se nový hrdina pro Overwatch?

Rýsuje se nový hrdina pro Overwatch?

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

26. 6. 2018 13:25
Reklama

Podíváme-li se na aktuální seznam dostupných hrdinů na oficiálních stránkách (viz obrázek výše), vidíme, že tu jedno volné místo zůstává. Je to snad náhoda, že jsou hrdinové seřazeni zrovna po sedmi kusech nebo se na obzoru již rýsuje nový bojovník?

Debatu již minulý týden rozvířilo vydání krátkého teaseru, který v pouhých šesti sekundách ukazuje téměř prázdnou uličku. Dnes se přitom objevilo další krátké video, které však paradoxně přináší více otázek než odpovědí. Tentokrát na videu projíždí neznámý objekt a to v takové rychlosti, že toho nejde příliš vidět. Tahle rychle se pohybující koule má však na sobě určité rysy, jakoby se něco mnohem komplikovanějšího smotalo do klubíčka. Na samotný tweet se ostatně podívejte sami. Hrdina s číslovkou 28 tak zřejmě bude pořádně rychlý, ať už v rámci běžného přesunu nebo speciální schopnosti.

Nyní už zřejmě nemá cenu spekulovat, zda hrdina bude útočníkem či obráncem, protože se obě skupiny brzy spojí, aby vznikla skupina damage. Vzniknou tak tři rubriky - damage, tank a podpora. Oficiálně stále nic potvrzeného není, ale nějaká ta novinka k nám jistě brzy dorazí. A my vás o ní samozřejmě budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama