New Order se na Switch zatím nechystá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka New Order se na Switch zatím nechystá

New Order se na Switch zatím nechystá

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 6. 2018 11:06
Reklama

Wolfenstein II The New Colossus, který vyšel původně pro PC, Xbox One a PlayStation 4 minulý rok, se chystá 29. června i na Nintendo Switch. Je to ale trochu odlišný případ, než u ostatních portů jako je Doom nebo Skyrim. Po příběhové stránce totiž dokáží obstát samy o sobě, ale New Colossus přímo navazuje na Old Blood a New Order. Zatím se ale podle všeho další porty nechystají.

Adam Creighton ze studia Panic Button, které pracovalo i na portu Dooma, řekl, že je moc vděčný za příležitost poskytnout hráčům na Switchi první možnost, jak se setkat s Blazkowiczem. Rozhodnutí o portování dalších titulů ale není na něm. "Je to záležitost Bethesdy. Záleží na tom, jak se s Nintendem domluví. Bude zajímavé sledovat, jak Wolfensteina na Switchi přijme komunita. Podle toho se také určitě budou odvíjet další kroky Berhesdy," řekl Creighton.

Následně také potvrdil, že momentálně na ostatních dílech nepracují. "Bethesda má možná jiné plány do budoucna. My jsme jim každopádně k dispozici ať už jde o cokoliv." dodal Creighton. K vydání New Colossus ještě řekl, že hra nebude obsahovat dodatečná DLC. Prý budou jejich dodání zvažovat na základě ohlasů komunity.

Další otázkou je, jestli na Switch zamíří nově oznámený Wolfenstein Youngblood, který nově přinese i kooperaci. O tom ale zatím nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama