Další rozšíření pro Battlefield zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další rozšíření pro Battlefield zdarma

Další rozšíření pro Battlefield zdarma

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

26. 6. 2018 16:00 1
Reklama

Hned poté, co vyšel úplně poslední patch pro Battlefield 1, společnost EA DICE rozdává DLC pro Battlefield 1 z roku 2016 i pro o tři roky staršího bratříčka Battlefield 4.

Není to přitom poprvé, co EA rozdává DLC pro starší kousky své slavné válečné série. Už dříve jsme psali o rozdávání rozšíření s názvy Name of the Tsar (Battlefield 1) a Second Assault (Battlefield 4). Již tehdy jsme si dovolili předpokládat, že nakonec budou nabídnuty zdarma i další rozšíření. A vida, dočkali jsme se. A přestože se nejdříve zdálo, že by rozšíření mohla být zdarma pouze pro konzole, nakonec skrze Origin byly uvolněny také pro PC.

EA tak nově rozdává rozšíření Turning Tides, které se zaměřuje na námořní bitvy i obouživelné střety. Dočkáme se nové frakce Královská námořní pěchota, čtyř multiplayerových map (Cape Helles, Achi Baba, Heligoland bight, Zeebrugge), nové operace i elitní třídy Infiltrator. Chybět nakonec nebude ani šest nových zbraní (včetně Farquhar-Hill, M1917 MG nebo Carcano M91). Ušetřete 15 euro a stáhněte si Origin verzi, Xbox verzi (ta původně stála 399 Kč) nebo PlayStation verzi.

Naproti tomu Second Assault pro Battlefield 4 nabídne přemodelované klasické mapy z Battlefieldu 3, konkrétně tyto mapy postavené na enginu Frostbite 3: Operace Metro, Kaspická hranice, Ománský záliv a Operace Firestorm. Kromě toho ve hře najdeme také mód Capture the Flag. PC verzi získáte zde, Xbox verzi zde, PS4 verzi zase tady.

Nabídka samozřejmě není nekonečná a za pouhý týden čas vyprší. Připomeňme, že to vše slouží k propagaci série, která se už 19. října 2018 dočká nového pokračování v podobě Battlefieldu 5. Pokud se o nadcházením kousku chcete dozvědět více, rozhodně si přečtěte náš preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama