Charitativní česká hra Husky: The Savior
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Charitativní česká hra Husky: The Savior

Charitativní česká hra Husky: The Savior

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

26. 6. 2018 17:30
Reklama

Seznamte se, tohle je husky, roztomilé psí stvoření a hlavní hrdina mobilní hry s názvem Husky: The Savior. Originální dílo je výtvorem českých vývojářů, jež navíc zastřešuje i humanitární organizace ADRA. Ta si mimo jiné klade za cíl nabídnout hráči nevšední pohled na současnou migraci kvůli občanské válce v Sýrii.

Ve hře je naším hlavním cílem zachránit štěňátka před zlými duchy. Můžeme si přitom zvolit z řady druhů huskyho, z čehož každý má jinou speciální schopnost. Postupně odemykáme i všelijaké kosmetické předměty. Titul je dostupný pouze na iOS a Androidu a tvůrci se již chlubí 2210 staženími i průměrným hodnocením 4.8 hvězdičky.

Upřesněme, že si hra neklade za cíl podporovat migraci do Evropy. Dle oficiálních stránek má ukázat, že uprchlíkům je možné pomoci i přímo v jejich regionu (tj. blízkém okolí, včetně okolních států). Cílem k tomu mají být investice do škol, nemocnicí či třeba infrastruktury a to v okolních státech, které jsou ochotné jim pomáhat. Hraním hry primárně pomáháme Syrským dětem v Libanonu, tedy sousední zemi Sýrie. Právě tam mohou být Syrské děti bezpečně ošetřeny a mohou se také zapojit do vzdělávání.

Ve hře narazíme na možnosti nákupu a pořídit si tak můžeme řadu zajímavých bonusů. Stejné bonusy však lze získat i pouhým hraním. Stejně tak můžeme získat bonusy sledováním reklam ve hře.

Charitativní česká hra Husky: The Savior
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama