Agony Unrated nakonec nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony Unrated nakonec nevyjde

Agony Unrated nakonec nevyjde

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

26. 6. 2018 12:20 2
Reklama

Hororové Agony se při vydání podařilo vzbudit spoustu kontroverzí, ostatně o jedné z over the top scén ve hře jsme i psali. Titul tedy kvůli ratingu potkala cenzura, tvůrci z polského studia Madmind se však dušovali, že hra na PC později vyjde i v necenzurované Unrated verzi.

Ta však byla dnes zrušena, a to hned z několika důvodů. Tím největším jsou finanční problémy, které studio stihly, což se vývojáři rozhodli oznámit na Steamu. „S lítostí vás musíme informovat o tom, že naše studio se dostalo do finančních potíží. Kvůli technickým a právním problémům Madmind ruší vývoj Agony Unrated. Část týmu však nadále bude podporovat Agony pomocí patchů.“

Vypadá to tedy, že se nad Madmind začínají stahovat mračna. A ničemu nepomáhá ani fakt, že z Agony nejsou rozčarováni jen odborní recenzenti, ale i hráči na Steamu – pokud se měsíc po vydání zadíváte do nejnovějších uživatelských recenzí, pozitivní hodnocení jen tak nenajdete. Pokud si však chcete ďábelská zvěrstva i přes nevalná hodnocení vyzkoušet na vlastní pěst, hru si můžete koupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama