Friday the 13th už nedostane nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Friday the 13th už nedostane nový obsah

Friday the 13th už nedostane nový obsah

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

25. 6. 2018 15:40 6
Reklama

Pátek třináctého je jednou z her, která si díky youtuberům a dalším streamerům našla spoustu fanoušků. Když před rokem vyšla, uzmula si pro sebe slušnou dávku pozornosti, hlavně tedy na poměry nepříliš známých studií, kterým vývojář IllFonic bezesporu je. Hra také získávala poměrně slušná hodnocení, a to hlavně od fanoušků, kteří k titulu přistupovali takřka nekriticky.

Odbornější recenze sice měly tomuto survival hororu co vytknout, přesto se verdikty ve velké míře shodovaly – s trochou práce bude z Pátku třináctého velmi dobrý titul. I po roce je však hra plná bugů a nedodělků, a situace už se měnit nebude – další vývoj hry je totiž zastaven. Informace pochází od vydavatele hry, amerického Gun Media, lze ji tedy brát jako potvrzenou.

K zastavení vývoje dochází vlivem soudní pře s autory filmové předlohy, kdy se obě strany soudí kvůli nedořešenému vlastnictví značky. Právě kvůli ní se se hrou bohužel nemůže nijak pracovat, jak totiž říkají autoři – „Nemůžeme přidávat žádný obsah, ani nový strom nebo kámen. Můžeme se věnovat jedině serverům pro konzole a základní údržbě hry.“

Uvidíme tedy, jak to se soudní pří nakonec dopadne. Jisté však v tuto chvíli je, že i kdyby soud pro vývojáře dopadnul dobře, na nový obsah do hry již nikdy nedojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama