DLC zdarma pro Pillars of Eternity 2: Deadfire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC zdarma pro Pillars of Eternity 2: Deadfire

DLC zdarma pro Pillars of Eternity 2: Deadfire

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

24. 6. 2018 19:19
Reklama

Oblíbené RPG z letošního roku obdrží rozšíření zcela zdarma. Ano, řeč je samozřejmě o hře Pillars of Eternity 2: Deadfire od Obsidian Entertainment, která si v naší recenzi vysloužila plný počet bodů a na Steamu pak krásných 80 %. 

Podívejme se ale na zmíněné DLC s názvem Scalawags Pack konkrétněji. DLC je součástí updatu 1.1.1 a kromě klasických oprav chyb přinese rovnou sedm nových členů posádky, které najdeme ve zdejších hospodách. Právě tam je můžeme najmout a pustit se s nimi na nezapomenutelnou plavbu. Užijeme si také hned šest nových vylepšení samotné lodě, kde mimo jiné najdeme plachty, kanóny, kotvy a další. Opomenout nesmíme ani novou editaci osobnosti nazvanou Savage.

Vylepšení se k nám dostanou díky loděnicím napříč celým souostrovím. Připomeňme, že začátkem tohoto měsíce jsme se dočkali updatu, jež vybalancoval boje lodí či skilly jednotlivých tříd a zbraní. Zdraví lodi například bylo sníženo rovnou o 20 %, takže musíme být opatrnější, protože se můžeme o to rychleji potopit. Navíc fyzické střety lodí nyní dělají větší poškození, a to jak na straně útočníka, tak obránce.

Jen tak mimochodem, Pillars of Eternity II: Deadfire si můžete zakoupit také na Xzone, a to jak pro PC, tak pro PlayStation 4, Xbox One nebo Nintendo Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama