Letní výprodej Nintenda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letní výprodej Nintenda

Letní výprodej Nintenda

David Plecháček

David Plecháček

23. 6. 2018 07:00
Reklama

Na Xzone.cz odstartoval letní výprodej Nintenda. Fanoušci japonské společnosti si mohou před letními prázdninami udělat radost, případně odměnit svého blízkého za vysvědčení. Ve slevě je spousta her pro Nintendo Switch, stejně tak příslušenství a Amiibo figurky.

Pokud se Switchem ještě nemáte zkušenosti, potom si mix konzole a handheldu můžete koupit za 7990 Kč a k tomu si vzít nevšední zážitek v podobě sady Nintendo Labo. Inovativní herní zážitek, který vám umožní si přetransformovat desku z papírového kartonu na piano, motorku, robota a další předměty, pro vás máme ve variantách Variety Kit a Robot Kit.

Při zlevňování jsme nezapomněli na oblíbené tituly. Zmíníme povedené dobrodružství Linka při průzkumu Hyrule Field v The Legend of Zelda: Breath of the Wild, které vám vydrží desítky až stovky hodin, Super Mario Odyssey s průzkumem obrovského světa plného tajemství a překvapení, tahové RPG Mario + Rabbids Kingdom Battle, závody Mario Kart 8 Deluxe se všemi oblíbenými tratěmi a postavami z původní Wii U verze, krvavou a brutální střílečku DOOM, The Elder Scrolls V: Skyrim, Splatoon 2 nebo Hyrule Warriors: Definitive Edition.

To je jen pár her ve slevě. Své zážitky na Switchi obohatíte koupí Pro Controlleru, druhého Joy-Con ovladače či mikrofonu A samozřejmě nemůže chybět ani mnoho roztomilých Amiibo figurek od 299 Kč.

Více produktů zařazených do letního výprodeje Nintenda naleznete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama