Prequel k LiS 2 vychází za tři dny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prequel k LiS 2 vychází za tři dny

Prequel k LiS 2 vychází za tři dny

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

22. 6. 2018 08:34 3
Reklama

Je to sotva pár dní, kdy jsme se v průběhu výstavy E3 dozvěděli, že si v Dontnod připravili pro fanoušky Life is Strange malé překvapení v podobě chystaného The Awesome Adventures of Captain Spirit, a už se můžeme těšit na jeho velmi brzký příchod. Vývojáři zveřejnili konkrétní data a časy vydání hry, které jsou společné pro všechny platformy (Xbox One, PlayStation 4 i PC). My v EU se dočkáme již 25. června v 18:00 středoevropského času.

Captain Spirit bude ke stažení za naši vůbec nejoblíbenější cenu, což znamená úplně zdarma, a bude se jednat o jedno epizodický návrat do univerza Life is Strange. Neujmeme se tentokrát role žádné z ústředních postav předchozích částí, tedy Maxine, Chloe ani (logicky) Rachel. A na rozdíl od prequelu Life is Strange: Before the Storm na této epizodě pracují přímo tvůrci původní hry z Dontnod, kteří souběžně připravují i oficiální pokračování. Potvrzeno tak bylo, že některé volby a akce učiněné v The Awesome Adventures of Captain Spirit budou mít vliv na události v Life is Strange 2.

Captain Spirit výjimečně upustí od ženských hrdinek a nechá nás se vžít do role devítiletého chlapce Chrise milujícího tématiku superhrdinů a disponujícího ohromnou fantazií. Jestli to bude jediná Chrisova zvláštní schopnost se dozvíme už za pár dní. Není pochyb o tom, že se ale i tentokrát můžeme těšit na pozvolnou hratelnost, vyprávění napěchované emocemi a více či méně významnými volbami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama