Flip Grip otočí Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flip Grip otočí Nintendo Switch

Flip Grip otočí Nintendo Switch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 6. 2018 13:27
Reklama

Čas od času někdo přijde s inovativním nápadem ohledně používání herního příslušenství. Třeba fanoušci soulsovek, jimž už dávno nestačí běžná ovládací zařízení v podobě klávesnice s myší nebo gamepadu. Uznejte sami – dohrát Dark Souls na volantu nebo taneční podložce je obdivuhodný výkon. Sem tam se také dočkáme nápadů na zcela nové doplňky, s jejichž pomocí je možno dosáhnout unikátního zážitku z hraní.

Takový nápad dostali Jeremy Parish a Mike Choi. Inspirovali se titulem Namco Museum, kompilací klasických her od Namca, včetně originálních počinů, jako je například Pac-Man, Galaga a mnoho dalších. Namco Museum bylo vydáno také na konzoli Nintendo Switch. Vtip je v tom, že výše zmíněné hry podporují také vertikální orientaci displeje. Jenže původní umístění joyconů znamená mimo jiné značně nepohodlné hraní.

Jeremy s Mikem proto přispěchali s vlastním řešením. Plastový nástavec umožní vertikální pozici displeje spolu s joycony po stranách, tak jak jsou hráči zvyklí z horizontálního režimu. Design slibuje dostatečnou cirkulaci vzduchu, přístupnost slotů na karty a zdířky na sluchátka nebude omezena.

V kampani na Kickstarteru si řekli o 42 500 dolarů, což je částka potřebná k nastartování výroby. Pokud se peníze vyberou, měla by být vychytávka k dispozici ještě na konci tohoto roku. Flip Grip lze získat za pouhých dvanáct dolarů. Vertikální dobrodružství pak zajistí řada her, například Donkey Kong, Star Force, Gunbird, Ikaruga, Stern Pinball Arcade a mnoho dalších.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama