Xenonauts 2 na Kickstarteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xenonauts 2 na Kickstarteru

Xenonauts 2 na Kickstarteru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 6. 2018 07:03
Reklama

Xenonauts 2 byli oficiálně oznámeni již v roce 2016. Tahová strategie přináší konflikt v podobě invaze mimozemšťanů, navíc v době studené války. Jako by těch problémů nebylo na naší planetě dost. Závody ve zbrojení, hrozící jaderná válka a do toho si přiletí emzáci. Druhý díl tak předchází jedničce, na moderní technologie se tentokrát spolehnout nelze. Xenonauts 2 nyní spouští kampaň na Kickstarteru.

Goldhawk Interactive si řekli o 50 tisíc liber. Vývojáři v rámci kampaně mluví o problematickém uživatelském rozhraní, jehož tvorba je časově velmi náročná a drahá. Bylo potřeba provést jisté změny, což ve výsledku znamenalo nutnost zahodit kus práce a začít znova.

Vývojářům finance od fanoušků pomohou získat čas, který je potřebný k vypilování hry a odstranění zásadních nedostatků. Zároveň slibují přidat nové zajímavé prvky. Vyšším příspěvkem mají hráči dokonce možnost propašovat své jméno a podobiznu do hry. Již teď je k dispozici demo, takže si všichni mohou o hře udělat vlastní obrázek. Obsahuje jednu misi, v níž jsou předvedeny především bojové mechanismy. Demo lze stáhnout přímo na stránkách Kicksterteru.

Fanoušci série XCOM by mohli v Xenonauts 2 najít zajímavou alternativu, do pokračování půjde evidentně naskočit zcela bez znalostí prvního dílu. Nicméně také první díl z roku 2014 stojí za zkoušku, v recenzi od nás získal velmi slušné hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama