Warner Bros chce vydávat hry jako službu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warner Bros chce vydávat hry jako službu

Warner Bros chce vydávat hry jako službu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 6. 2018 10:26 2
Reklama

Poslední léta několik velkých videoherních společností začíná brát vydávání her coby služeb jako tu nejefektivnější cestu. Mezi ty nejvýraznější patří Ubisoft s tituly jako je For Honor nebo Rainbow Six Siege. Podle vyjádření Davida Haddeda, prezidenta Warner Bros, se jeho společnost také chce vydat touto cestou.

"Začínáme všechny hry brát jako službu. V současnosti máme celou řadu technologií, jak hru dobře spravovat, jak ji udržet živou dlouhodobě i jak do ní přidávat nový obsah a celkově ji inovovat. Nebo přinášet rovnou nové technologie jako je Nemesis systém. Nebudeme investovat jen do klasického vývoje, do designu a dalších složek, ale spíše se zaměříme na udržování her dlouhodobě," řekl Hadded.

Brát hry jako službu není až tak špatný pohled na věc, ale zatím jsme tady neměli ten dokonalý příklad. Většinou to totiž vypadá tak, že hra vyjde s mizivým množstvím obsahu a teprve po roce vypadá jako plnohodnotná hra, za kterou by hráč zaplatil plnou cenu. Takový postup lépe funguje ve hrách zaměřených na multiplayer, ale poslední Hitman z roku 2016 dokázal, že i v singleplayerovce to jde udělat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama