Mutant Year Zero natřásá peří ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mutant Year Zero natřásá peří ve videu

Mutant Year Zero natřásá peří ve videu

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

21. 6. 2018 06:46
Reklama

Jestli vám kombinace průzkumu apokalypsou rozbořeného světa v reálném čase, silného důrazu na příběhovost, stealthových pasáží a taktických tahových soubojů ve stylu XCOM zní jako rajská hudba, jste tu správně. Přesně tyto mechanismy slibuje Mutant Year Zero: Road to Eden namíchat v lákavém žánrovém mixu, samotnými autory popisovaném jako taktická adventura.

Po únorovém odhalovacím filmovém traileru a březnové téměř půlhodinové hratelné ukázce obsahující doprovodný komentář, se můžeme nyní se hrou sblížit prostřednictvím zbrusu nového níže přiloženého gameplay traileru, jemuž opět není cizí humor ani svižná akce doprovázená energickou hudbou. A nádavkem se pokochat dávkou zánovních screenshotů.

Spolu s novou ukázkou přicházejí zároveň tvůrci s možností si chystaný kousek pořídit v předobjednávce na oficiálním webu. Za cenu 34,99 dolarů obdržíte standardní edici, tedy plnou verzi hry a také možnost si (až vyjde) ji zahrát s třídenním náskokem před ostatními. Za 54,99 dolarů pak získáte deluxe edici, obsahující oproti výše uvedenému navíc třeba wallpaper, soundtrack nebo artbook (vše digitálně) a také exkluzivní přístup do beta verze. Beta bude probíhat minimálně jeden měsíc před datem vydání.

Přesné datum vydání nicméně doposud známo není, hra by měla vyjít někdy v druhé půli letošního roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Mutant Year Zero: Road to Eden vyvíjí švédští The Bearded Ladies a vydavatelem je Funcom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama