Bethesda neplánuje žádný battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda neplánuje žádný battle royale

Bethesda neplánuje žádný battle royale

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 6. 2018 08:29 2
Reklama

Battle royale je bezpochyby velká věc. I velké AAA série jako Call of Duty a Battlefield zanedlouho zavítají do těchto vod. Občas to může vypadat, že kdo nemá vlastní battle royale hru, jako by nebyl. Bethesda tento názor podobně jako Take-Two ale nezastává.

Pete Hines v rozhovoru pro GameSpot řekl, že rozhodně nedělají na ničem, co by alespoň trochu spadalo k žánru battle royale. "Nemáme tendence následovat někoho jiného. Nešli jsme do facebookových her, když to byla velká věc. Jen proto, že je battle royale populární, neznamená, že nám nebo našim vývojářským studiím vyhovuje," vysvětluje Hines.

"Pokud by někdo přišel s něčím ohledně battle royale, co je opravdu nové a cool, pravděpodobně bychom vývoj alespoň zvážili. Ale jak už jsem říkal, nemáme ve zvyku následovat současné trendy. Chceme nabízet odlišné zážitky a tvořit nové věci."

Tímto vyjádřením se potvrdilo hlavně to, že v žádné z her, které se předvedly na konferenci Bethesdy, battle royale mód nebude. I když Rage 2 k tomu svým šíleným pojetím docela vybízí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama