Take-Two nezanevře na singleplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two nezanevře na singleplayer

Take-Two nezanevře na singleplayer

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 6. 2018 13:42 4
Reklama

V poslední době se hodně mluví o tom, že hry čistě pro jednoho hráče už mají svoje zlatá léta za sebou a přichází doba online záležitostí. Pak ale vyjde třeba takový God of War a všem hlásným troubám zavře pusu svými milionovými prodeji. Sony nevypadá, že by od tradičních singleplayerovek chtěla upustit a stejně je na tom i společnost Take-Two, pod kterou patří Rockstar Games a 2K Games.

O svůj názor se CEO Strauss Zelnick podělil při interview pro GamesBeat. I když příjmy společnosti z velké části pocházejí z GTA Online, nezapomněl připomenou, že nic z toho by nebylo možné, kdyby neměli tak dobrý singleplayerový základ.

"V zábavním průmyslu se najde vždycky někdo, kdo jde proti současným trendům. Ale jsou tady také lidé, kteří říkají, že nemůžete uspět, pokud vaše hra není free-to-play battle royale. Není to žádný žert, takový lidé opravdu existují. Já si to nemyslím. Dle mého názoru rozhodně singleplayer mrtvý není. Některé společnosti se jen snaží vyhnout těžké práci při tvorbě příběhu a charakterů a chtějí zamířit do vod multiplayeru kvůli penězům. Nemyslím si, že to bude fungovat," řekl Zelnick.

Připodobnil případ GTA V ke starým dílům Call of Duty. Podle něj hráče zaujala dobře udělaná kampaň, a proto následně zamířili i do multiplayeru. Zkrátka se se svojí oblíbenou hrou nechtěli rozloučit. "Rozhodně nemáme žádný důkaz o tom, že lidé nechtějí singleplayerové hry, protože stále hrají GTA V." Pokud o tom ještě někdo opravdu pochybuje, jistě ho přesvědčí letošní vydání Red Dead Redemption 2, které připadá na 26. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama