Metro Exodus na Xbox One X ve 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus na Xbox One X ve 4K

Metro Exodus na Xbox One X ve 4K

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 6. 2018 14:55 1
Reklama

Metro Exodus je pravděpodobně jedním z nejočekávanějších titulů příštího roku, a pokud ne celého roku, tak alespoň 22. února, kdy kromě Metra vychází i Anthem, Days Gone, Crackdown 3 a Trials Rising. A pokud si právě Metro hodláte zahrát na Xboxu One X, máme pro vás velmi dobré zprávy.

Huw Beynon, šéf globálního managementu značek vydavatelství Koch Media, totiž v rozhovoru potvrdil, že nové Metro využije vyššího výkonu nejnovější konzole od Microsoftu. Konkrétně už víme, že Exodus na této platformě poběží v nativním 4K rozlišení. Na potvrzení dosahované snímkovací frekvence je však dle jeho slov příliš brzy.

Pokud ale jde o výkon samotné konzole, má Beynon jasno. „Ano, je to zvíře. Už jen fakt, že na něm můžeme dosáhnout nativního 4K je testament toho, jak je ta konzole výkonná.“

Tak nějak se mi chce prohlásit, že pokud se vývojářům ze 4A Games povede svůj nejnovější titul na Xboxu One X rozběhat ve 4K a 60 FPS, sním svůj klobouk. Naštěstí ale žádný nemám, přesto jsem velmi zvědavý na konečnou podobu hry nejen na konzolích. A pokud jste i vy, není nic jednoduššího, než si Metro Exodus předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama