Konami nezavrhuje remastery dalších her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami nezavrhuje remastery dalších her

Konami nezavrhuje remastery dalších her

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 6. 2018 08:41 5
Reklama

Během E3 se mimo jiné dostalo i na předvedení ukázky z připravovaného remasteru hry Zone of the Enders: The 2nd Runeer. Tento titul sice nepatří mezi ty, které bychom z portfolia Konami chtěli vidět v přepracované verzi, ale časem by mohlo dojít i na další.

Benjamin Kinney, který v Konami zastává pozici manažera, naznačil, že bychom se mohli dočkat i dalších předělávek. "Snažíme se naslouchat našim fanouškům. Jsou tu možnosti? Samozřejmě, do budoucna jich je spousta. Víme, co naše fanoušky zajímá. Dokud nám stále budou říkat, co od nás chtějí, budeme se jim snažit vyjít vstříc," řekl Kinney. Než podobné PR řečičky bychom raději slyšeli něco konkrétního, ale alespoň víme, že Konami remastery nezavrhuje.

Z jejich ansámblu her bychom asi nejraději viděli v novém kabátku staré díly série Metal Gear Solid nebo Silent Hill. Teď je jen otázkou, jestli by bylo lepší předělávku dělat v tom stylu, že hra bude fungovat úplně stejně, jen bude vypadat lépe nebo do mechanik zasáhnout trochu více jako třeba v případě nedávno oznámeného remasteru Resident Evil 2. Ať už by to vzali z kterékoliv konce, můžete se vsadit, že by tím potěšili celou řadu fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama