Domovské stránky vývojářů na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Domovské stránky vývojářů na Steamu

Domovské stránky vývojářů na Steamu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

20. 6. 2018 09:10 1
Reklama

Máte-li i vy svého oblíbeného vývojáře či vydavatele, možná vás už přestalo bavit neustále sledování jednotlivých her samostatně. Steam naštěstí přišel s řešením. Představil domovské stránky pro vývojáře i vydavatele a tak si budeme moci nechat vyjet seznam všech her dle různých filtrů například od Valve, 2K, Telltale Games či jiných.

To vše je zatím dostupné pouze v betě (což ostatně značí i cedulka Beta na každé ze stránek) a aktuálně je k dispozici na 730 domovských stránek. Jejich seznam najdete na této stránce, která je navíc v českém jazyce.

A jak danou stránku vlastně najdeme? Stačí vpravo kliknout na odkaz vývojáře či vydavatele viz snímek níže. Jak samotná domovská stránka přesně vypadá je zpravidla na daném majiteli. Valve uvádí příklad, že někdo bude propagovat své nejhranější produkty, zatímco jiný vyzdvihne nejnovější počiny.

Aby toho nebylo málo, můžeme si nechat posílat dokonce i emaily s oznámením o vydání nové hry. A pokud začneme sledovat některou domovskou stránku, Steam na to zareaguje bude nám jeho produkty dávat do doporučovaných her.

Domovské stránky vývojářů na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama