České Lost Hero žádá o pomoc na Startovači
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka České Lost Hero žádá o pomoc na Startovači

České Lost Hero žádá o pomoc na Startovači

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 6. 2018 14:02 7
Reklama

Dnes již legendární série Dark Souls inspirovala ve světě mnoho autorů her, kteří se více či méně úspěšně pokusili o její přiznané napodobení. Mezi velké fanoušky žánru se řadí i početně skromné, avšak ambiciózní české studio Gold Knights. Ačkoli se jedná o první hru studia, podařilo se jim vytvořit působivý prototyp hry, který by rádi za finanční pomoci fanoušků posunuli do Early Accessu.

Titul nese název Lost Hero a bude se jednat o Souls-like RPG, které žánr obohatí o několik inovací. Základem všeho bude hráčům podobných her známý systém soubojů. Plynulé animace postav, využívání staminy k různým typům útoků a úskokům budou důležitými prvky hratelnosti a jejich vypilování autoři věnují velkou pozornost. Dalším důležitým stavebním kamenem hry bude silný příběh. Ten bude mít hned několik zakončení, ke kterým povedou převážně vaše činy ve hře, ale hráč bude mít i možnost, ovlivňit dění různými odpověďmi v dialozích.

Celou hru bude možné projít jak v jednom hráči, tak i v kooperaci s až třema dalšími kamarády. Kampaň na Startovači slibuje v případě úspěchu dokonce české titulky do hry. Dalším zajímavým rozšířením je v tomto žánru nezvyklý editor úrovní, které budou mezi sebou fanoušci snadno sdílet. Pokud vás hra zaujala, rozhodně se podívejte na naše video, kde zakladatel studia Pavel Jiří Strnad prezentuje hru v chodu nebo si poslechněte hPod #634, kterého se také účastnil.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama