Studio Madfinger vydá Shadowgun na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Madfinger vydá Shadowgun na Switchi

Studio Madfinger vydá Shadowgun na Switchi

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2018 09:20 7
Reklama

Je vždycky hezké sledovat, jak se daří českým vývojářům. Tentokrát přichází radost z Moravy, konkrétně z jejího největšího města, z Brna. Tam totiž sídlí společnost Madfinger, dnes už světoznámý tým vývojářů, jejichž hry si na mobilních zařízeních i na konzolích stáhlo necelých dvě stě milionů hráčů. Se svojí staronovou hrou se nyní v Brně rozhodli dobýt Nintendo Switch.

Na Switch se totiž podívá mix first-person střílečky s prvky RPG Shadowgun Legends. Hra původem z operačních systémů Android a iOS bude těžit z čipu Tegra, který je mobilním platformám blízký. Switch má ale pochopitelně mnohem vyšší výkon než většina chytrých telefonů, a tak autoři slibují, že na něm bude hra vypadat lépe než kdekoliv jinde. „Máme radost, že máme tu možnost přivést naší nejambicióznější hru právě na Nintendo Switch,“ říká ředitel Madfingeru Marek Rabas.

V Brně nemají malé plány. Madfinger totiž zastávají názor, že v době vydání bude Shadowgun Legends nejlepší střílečkou, která bude na Switchi dostupná. Je pravda, že jich tam zatím příliš není, a pokud, tak (stejně jako Doom) vychází z velkých konzolí a Switch pro ně představuje nejrůznější ústupky. Madfinger mají ale výhodu opačného postupu. Svou hru mohou jenom vylepšit, a tak kromě vylepšené grafiky nabídnou 60 snímků za vteřinu.

Scifi střílečka nabídne kampaň, která čítá přibližně 200 misí napříč čtyřmi planetami. O obsah by tak prý neměla být nouze. To nejtěžší ale údajně vězí v PvP obsahu. A pokud vás omrzí i ten, můžete zamířit do Hubu a navázat kontakt s dalšími hráči, připojit se do guild a hrát v kooperaci s ostatními.

Níže se můžete podívat na kratičký teaser trailer. Datum vydání v něm ale nečekejte. Musíme jen věřit, že se Shadowgun na Switchi objeví co nevidět. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama