VR simulátor bydlení s (přitažlivou) Asiatkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR simulátor bydlení s (přitažlivou) Asiatkou

VR simulátor bydlení s (přitažlivou) Asiatkou

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

19. 6. 2018 20:30 18
Reklama

Together VR, to je název VR hry, která si zřejmě klade za cíl zpříjemnit nám chvíle simulací společného bydlení se (zvláště svůdnou) Asiatkou.

Titul Together VR sice pro HTC Vive, Oculus Rift a Windows Mixed Reality vyšel již v dubnu, ale jde o tak nezvyklý počin, že jsme se nakonec rozhodli vás o něm informovat. Jak jsme již naťukli, prožijeme společné chvíle plné radosti s dívkou asijského původu jménem Hoshihara Mei. Mei je neustále šťastná, veselá, projevuje o nás zájem, vždy vypadá dobře a nikdy nezapomene na velký výstřih.

Využijme toho, že již uplynul nějaký čas od vydání a podívejme se, jak hru hodnotí hráči. Na Steamu má titul sice jen 43 uživatelských recenzí, ale hra si vysloužila 76 %. Začátkem tohoto měsíce se hra dokonce dočkala i DLC zdarma. Obsahuje dva nové oblečky a další okrasné prvky pro naši "vyvolenou".

Kromě všednějších her v domácnosti jako je házení šipek či kámen, nůžky, papír, si s Mei zahrajeme i různé hry ve VR (ano, ve VR si spustíme další VR). Například v traileru níže lze vidět střílení v jakési aréně. Je tohle ideální náhrada partnerky nebo je tenhle koncept od nezávislého studia AURORA Games prazvláštní?

Hra tak trochu připomíná filmový snímek Ona (Her), kde se hlavní hrdina zamiluje do umělé inteligence a ke štěstí mu úplně stačí, že si s ní může povídat (dokonce ji ani nevidí). Bude v budoucnu stačit partnerka ve virtuální realitě i nám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama