Ve Forze Horizon 4 můžete vlastnit firmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Forze Horizon 4 můžete vlastnit firmu

Ve Forze Horizon 4 můžete vlastnit firmu

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

19. 6. 2018 12:40
Reklama

Jednou z mála věcí, které se sérii Forza Horizon vyčítají, je nepříliš velký počet inovací mezi jednotlivými díly. Ačkoliv se podle E3 traileru mohlo zdát, že se do Horizon 4 podívají i motorky, což by bylo pro sérii vskutku revoluční, nakonec to vypadá, že nová Forza bude zase jen větším a hezčím předchozím dílem.

Pryč však s rozčarováním, máme dobré zprávy. Dle slov Benjamina Penrose, výtvarného šéfa projektu, se do hry chystají velké novinky, v čele s Horizon Stories. Funkce naštěstí navzdory názvu nemá nic společného se sociálními sítěmi, ale umožní hráčům více se ponořit do zdejšího světa, založeného na anglickém venkově.

„Horizon Stories jsou opravdu zajímavé malé kousky na příběhu založeného gameplaye, které se budou točit mj. okolo vlastnění firem a interakce s některými lidmi. Jedním z příkladů je třeba možnost vlastnit taxi službu. Jelikož však ježdění taxíkem příliš nekoresponduje s věcmi, které obvykle ve Forze Horizon děláme, je vám asi jasné, jak to dopadne. Dalším příkladem je možnost stát se kaskadérem nebo prozkoumat příběhy spjaté s jinými závodními tituly.“

Vypadá to tedy, že Forza Horizon 4 dostane minimálně malou porci příběhu, který by ve hře rozhodně nemusel být na škodu. Společně s možností koupě firmy se tak hra přibližuje zábavným závodním sériím minulé konzolové generace – za všechny lze jmenovat třeba Test Drive Unlimited. Hra vychází již 2. října a předobjednat si ji můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama