Nintendo se možná vrátí ke konferencím
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo se možná vrátí ke konferencím

Nintendo se možná vrátí ke konferencím

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 6. 2018 13:24 4
Reklama

Už od roku 2013 Nintendo na výstavě E3 nepořádá klasické tiskové konference jako jsme zvyklí třeba u Microsoftu nebo Sony. Poslední roky si k této příležitosti chystají jejich předtočený Direct nebo Digital Event. Letos s podobným konceptem přišel i Square Enix. V příštím roce by to ale mohlo být jinak.

Charlie Scibetta z Nintenda řekl v interview pro GamesBeat, že se rozhodli přejít k tomuto formátu z důvodu obsahu, který komunitě mohou nabídnout. "Je to opravdu to, co jsme považovali za nejlepší způsob, jak naše hry přivést k životu." Následně mluví o tom, že formát předtočené prezentace lépe seděl k jejich pojetí celé události.

Později v rozhovoru ale naznačuje, že by se to mohlo změnit. "V budoucnu by se mohlo Nintendo vrátit k tradičním prezentacím. Možná zůstaneme u videa a možná uděláme i něco úplně jiného. Tak jako tak, naše rozhodnutí se bude zakládat především na tom, co vám budeme chtít příští rok ukázat," řekl Scibetta.

My bychom si od Nintenda v rámci prezentací nějakou svěží změnu docela přáli. V minulosti v rámci předtočených Directů alespoň vymýšlely vtipné věci jako třeba mupetí show, ale letošní prezentace opravdu za moc nestála. Jak to vidíte vy? Přáli byste si návrat tradičních konferencí nebo vám současný formát vyhovuje?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama