KH 3 zrekapituluje příběh skrz video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KH 3 zrekapituluje příběh skrz video

KH 3 zrekapituluje příběh skrz video

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 6. 2018 07:57
Reklama

Už je to nějaká doba, co vyšel první díl ze série Kingdom Hearts. Za ta dlouhá léta jsme si kromě plnohodnotného pokračování mohli zahrát celou řadu odboček a na začátku příštího roku se konečně dočkáme vytouženého třetího pokračování. Pokud jste nehráli ani jednu z předešlých her ze série a do trojky se nehodláte pustit kvůli tomu, že byste se ztráceli v příběhu, nemusíte se vůbec bát. Spolu se hrou totiž vyjde i série rekapitulačních videí.

I když na vás může Kingdom Hearts působit jako hra pro děti, tak ve skutečnosti je její příběh dost složitý. Ve zdejším světě je tolik zápletek, že se v tom občas zamotá i skalní fanoušek. Když nebereme v potaz různé remixy a HD předělávky, poslední důležitý díl zasahující do příběhu je šest let starý Dream Drop Distance. I to je dlouhá doba na to, abyste si pamatovali všechny okolnosti.

Kingdom Hearts 3 recap video bude mít celkem 5 částí a vyjde současně se hrou. Z nových trailerů, které se objevily na letošní E3 vypadá tento titul od Square Enixu opravdu dobře, takže by byla škoda ho minout jen z důvodu neznalosti předešlých dílů. Je to také poprvé, co se série Kingdom Hearts podívá i na konzole od Microsoftu. Na třetí pokračování se tedy můžete těšit už 29. ledna příštího roku.

Hru si můžete pořídit i na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama