Neo Cab posadí hráče za volant taxíku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neo Cab posadí hráče za volant taxíku

Neo Cab posadí hráče za volant taxíku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 6. 2018 08:29
Reklama

Videohry velmi často vhodí hráče do situace, kdy je potřeba vyhrát válku, svrhnout proradného diktátora nebo rovnou zachránit planetu Zemi. Už jsme si zvykli, že osud lidstva záleží pouze na nás a s podobnými situacemi si umíme poradit. Opakující se náměty mohou však po čase začít nudit. Občas je potřeba vypnout a přemítání nad osudem celého vesmíru vyměnit za nějaké to komorní drama. Co třeba na chvíli okusit tvrdý chléb řidiče taxíku?

Adventura Neo Cab servíruje tento zážitek s plnou parádou. Za volantem bude na hráče čekat Lina, poslední profesionální řidička z masa a kostí. Svět se totiž plně podřídil automatizaci, taxislužba je zajištěna plně autonomními vozy bez přítomnosti živých řidičů. Lina se tak od svých zákazníků velmi často dočká zdviženého obočí, člověk za volantem je zkrátka nečekaná výstřednost.

Od hry nicméně nelze čekat oddychové ježdění po městě. Titul je dokonce označován jako survival, protože přežít v neonovém Los Ojos je docela výzva. Od způsobu konverzace s pasažéry se bude odvíjet například jejich hodnocení. Pět hvězdiček je ideální výsledek, pokud ale hráči zákazníka naštvou, mohou obdržet nižší počet, což samozřejmě značně ovlivní průměr. Od něho se pak zákonitě odvíjí počet dalších zakázek, tedy i samotná tržba, ale také psychický stav hlavní hrdinky.

Úkolem hráče je udržet si zaměstnání do té doby, než Lina vypátrá blízkou osobu, která beze stopy zmizela. Než se jí to podaří, vystřídá se u ní v autě celá řada zajímavých postav. Prostřednictvím jejich vlastních příběhů se bude hra posouvat kupředu. Neo Cab se chystá zatím pouze na PC, datum vydání ještě není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama