Hello Neighbor obohatí nový přídavek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hello Neighbor obohatí nový přídavek

Hello Neighbor obohatí nový přídavek

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 6. 2018 06:58 1
Reklama

Adventura Hello Neighbor přišla s neotřelým konceptem špehování souseda. Zajímavý nápad bohužel ve výsledku trpěl na řadu chyb, jejichž přítomnost devastovala slíbenou hororovou atmosféru. Autoři se ale nevzdávají. Důkazem může být port hry na Nintendo Switch. Tím však práce studia Dynamic Pixels nekončí.

Vývojáři totiž pracují na novém multiplayerovém přídavku. Zasazen bude mezi první a druhou kapitolu původní hry. Skupina malých dětí se bude snažit zachránit svého kamaráda, který byl uvězněn u souseda ve sklepě. Aby to nebylo tak jednoduché, jeden z kamarádů bude za kamaráda pouze převlečený, protože ve skutečnosti půjde o samotného souseda v tajném převleku.

Klíčovým prvkem v asynchronním multiplayeru bude proximity voice chat. Komunikace mezi hráči bude důležitá, šanci na záchranu kamaráda bude mít pouze dobře sehraný tým. Hráč v roli souseda se naopak musí snažit vzbudit u dětí důvěru, aby mohl všechny pochytat a zavřít zpátky do sklepa. Převlek za dítě může kdykoliv odhodit a zaútočit na malé loupežníky.

Uvidíme, jak se autorům podaří zvládnout zakomponovat do hry nové principy. Pokud máte zájem vyzkoušet si je na vlastní kůži, můžete se na oficiálních stránkách hry zaregistrovat do alfa testu. A jestli jste ještě nezkoušeli původní hru, můžete si jí objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama