Vychází Lego The Incredibles
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Lego The Incredibles

Vychází Lego The Incredibles

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 6. 2018 16:39 1
Reklama

Společně s druhým dílem filmu Úžasňákovi, na který u nás stále ještě čekáme, se rozroste i záplava her ze světa LEGO, kterou nás už tradičně zásobují britští Traveller's Tales. Lego The Incredibles předbíhají premiéru druhého filmu a připomínají se launch trailerem doprovázejícím vydání hry.

V nové LEGO hře, která mapuje události obou natočených filmů, se již tradičně zmocníme velké škály postav známých z předlohy a budeme pomocí jejich schopností řešit různé puzzly při postupu v příběhu. Mimo hlavní linku budou hráči plnit veldejší mise zvané Crime Waves, ve kterých se pomocí plnění dílčích úkolů pokusíme vylákat bosse každé z oblastí, na které je mapa rozdělena. Po osvobození každé oblasti z vlivu jejího záporáka, se v ní jako bonus objeví sběratelské předměty včetně pixarovských vajíček.

Lego The Incredibles již tradičně nabídne nejen hru jednoho hráče, ale i vyhledávané kooperativní hraní. Mimo širokou nabídku postav z filmové předlohy bude možné si vytvořit vlastního hrdinu, včetně jeho unikátních schopností. Hra vyšla na PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch a ke koupi jí najdete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama