Cuphead dostane po dvou letech DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cuphead dostane po dvou letech DLC

Cuphead dostane po dvou letech DLC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 6. 2018 11:18
Reklama

Minulý rok se na platformách Microsoftu po letech odkládání objevila run and gun akce Cuphead. Pro spoustu hráčů nepřístupná hra, která vyžadovala velkou preciznost, patřila mezi to nejlepší a nejoriginálnější, co se na Xboxu a PC v roce 2017 objevilo. Hra byla nepřehlédnutelná předeším pro svou stylizaci připomínající animované filmy třicátých let.

Nezávislí vývojáři z kanadského StudioMDHR se před více než půl rokem nechali slyšet, že se Cuphead prodalo více než dva miliony kopií. To vytvořilo celkem širokou hráčskou základnu, kterou se autoři po téměř dvou letech pokusí potěšit dalšim obsahem. Po nezvykle dlouhé době vydané DLC ponese název The Delicious Last Course a jeho vydání je zatím bez většího upřesnění naplánováno na rok 2019.

V plánovaném rozšíření se ke dvojici Cuphead a Mugman přidá třetí hretelná postava Ms. Chalice. S tou bude možné hrát i původní úrovně, takže se díky trochu odlišnému stylu hraní oživí i původní hratelnost. Dále do hry přibude nový ostrov, zbraně a schopnosti, se kterými budeme bojovat proti novým nápaditým bossům. Bývá velice nezvyklé oznamovat DLC s takhle neurčitým datem vydání, tak snad se StudioMDHR podaří nový obsah co nejdříve vydat, protože po takhle dlouhé době už nemusí být tak jednoduché hráče znovu zaujmout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama