Podrobnosti o Just Cause 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobnosti o Just Cause 4

Podrobnosti o Just Cause 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 6. 2018 07:36 1
Reklama

Rico Rodriguez se ve čtvrtém dílu série Just Cause vydá na výlet do Jižní Ameriky. Z nových videí jsme se dozvěděli další střípky informací, které dohromady pomalu dotváří finální obrázek o této frenetické akci. Rico tentokrát navštíví Solis, fiktivní stát, jehož strukturu tvoří hned čtyři biomy – deštný prales, hory, travnaté pláně a poušť. Právě biomy se postarají, aby se Rico na výletě moc nenudil.

Hráči si budou muset dávat pozor na extrémní počasí, jehož podoba se bude lišit v závislosti na aktuálním prostředí. Například tornádo může roztrhat mosty, sem tam přijde také život ohrožující bouřka. Počasí je zkrátka vděčné konverzační téma. Až vyjde Just Cause 4, bude si o něm vášnivě vyprávět i početná hráčská obec.

Kromě počasí bude Rica konfrontovat také soukromá armádní organizace Černá ruka, v čele se sympatickou Gabrielou. Rico má však i nyní k dispozici wingsuit, padák a oblíbený grappling hook. Ten si hráči budou moct dokonce upravit podle své libosti. Střelné zbraně budou mít různé režimy střelby a speciální munici (například výbušné projektily). Nesmíme zapomenout ani na široký vozový park, v němž se krom automobilů objeví také motorky, helikoptéry, stíhačky a mnoho dalších. Již nyní jsou k dispozici první gameplay videa.

Ptáte se možná, jestli se konečně dočkáme multiplayeru, po němž fanoušci už tak dlouho volají. Kreativní ředitel Avalanche Studios Francesco Antolini se pro server PCGamesN vyjádřil, že „Just Cause 4 multiplayer obsahovat nebude.” Hra vychází čtvrtého prosince na Xbox One, Playstation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama