Trailer a gameplay z hororu Call of Cthulhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer a gameplay z hororu Call of Cthulhu

Trailer a gameplay z hororu Call of Cthulhu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 6. 2018 19:20
Reklama

Přímo z dílny Francouzského Cyanide Studio, tvůrců série Styx, k nám ještě letos doputuje investigativní mystické RPG s názvem Call of Cthulhu. Creepy hororová atmosféra pochází přímo z díla H. P. Lovecrafta.

Děj se odehrává roku 1924, kdy soukromý detektiv Edward Pierce vyšetřuje tragickou smrt rodiny Hawkinsových. Temnou atmosféru dokresluje dění uprostřed izolovaného ostrova v Bostonu, kde místní nejsou dvakrát přátelští. K odhalení je tu tak více, než masová vražda.

Z videa je zřejmé, že se dočkáme dokonce i prastaré magie a dost možná i jakéhosi řádu okultistů. Ti nás pravděpodobně dobře sledují už od začátku a nakonec nás zřejmě unesou, případně rovnou i zdrogují. O strašidelné lokality pokryté temnotou samozřejmě nebude nouze, stejně jako o nevysvětlitelné události, jež hráče přivedou až k šílenství.

Kromě traileru jsme se dočkali také devítiminutového videa, které v sobě skrývá zhruba sedm minut gameplaye. Procházíme v něm město, hledáme důkazy a prohlížíme si předměty. Některé animace zatím vypadají poněkud podprůměrně, ale přece jen jde o nedokončenou hru. Call of Cthulhu: The Official Video Game (tak zní celý název) bude k dispozici na PC u konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednávat můžete již nyní na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama