21 minut z Resident Evil 2 Remake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 21 minut z Resident Evil 2 Remake

21 minut z Resident Evil 2 Remake

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 6. 2018 07:00 11
Reklama

Resident Evil 2 Remake přímo v praxi. Tak bychom mohli charakterizovat dnešní novinku věnující se právě vydanému gameplayei, který se objevil na Youtube serveru IGN a to rovnou v rozlišení 4K.

Resident Evil 2 (v originále Biohazard 2) od společnosti Capcom původně vyšel už roku 1998. Teprve před třemi byl ale oznámen nápad o remake verzi. Na řádné představení jsme si však museli chvíli počkat a dočkali jsme se teprve na letošní E3 konferenci, o čemž jsme vás samozřejmě již informovali.

Kromě traileru a několika prohlášení jsme se však nedočkali pořádné ukázky a tak bychom neměli opominout právě vydaný gameplay, který ve více jak dvaceti minutách názorně ukazuje, jak hra vlastně vypadá. Vše bylo nahráno na PlayStation 4 Pro.

Remake samozřejmě umožní zahrát si tuto klasickou akci na nových konzolích, ať už jde o PlayStation 4 nebo Xbox One. Samozřejmostí je vydání PC verze. Nostalgii však naruší řada připravovaných změn, například konec statických kamer. Nově totiž budeme hrát z pohledu třetí osoby a dočkáme se i realističtějších animací při poškozování zombíků. Datum vydání je stanoveno na 25. ledna 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama