Remaster Spyra na nových záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Spyra na nových záběrech

Remaster Spyra na nových záběrech

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 6. 2018 09:00 8
Reklama

Po úspěšném návratu Crashe Bandicoota na videoherní obrazovky se letos v září dočkáme ještě jednoho podobného déjá vu. Přesně po 20 letech od vydání prvního dílu se vrací další ikonická postava prvního Playstationu, a to dráček Spyro.

Věříme, že spousta našich čtenářů strávila hraním Spyra část svého dětství, my jsme na tom úplně stejně. Proto nás v dubnu ohlášený remaster trilogie moc těší a věříme, že se u něj budeme bavit podobně jako v případě Crashe. Nové gameplay záběry u nás vzbudily vlnu nostalgie, hra se hodně podobá tomu, jak si ji pamatujeme. Dle novinářů, kteří si ji na E3 zahráli, se i tak hraje. Titul vypadá opravdu skvěle, grafikou se sice nemůže úplně rovnat dnešním největším hitům, ale stále si udržuje svou stylizaci. Avšak vývojářské studio Toys for Bob, které na předělávce pracuje, pouze nepřeleštilo vizuální stránku hry, ale zapracovalo i na obsahu hry. Prostředí jednotlivých úrovní by mělo působit daleko živěji, při hraní bychom si měli všímat daleko více detailů než v původních hrách.

Pokud vás zajímá, jak remaster Spyro Reignited Trilogy vypadá tři měsíce před vydáním, přikládáme video se spoustou nových gameplay záběrů. A pokud vás zaujme, případně pokud jste na vydání remasteru natěšeni i tak, můžete si ho přeobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama