Naplánována otevřená beta Defiance 2050
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naplánována otevřená beta Defiance 2050

Naplánována otevřená beta Defiance 2050

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

13. 6. 2018 19:30 1
Reklama

Studio Trion Worlds oznámilo otevřenou betu pro svou připravovanou futuristickou střílečku Defiance 2050. Pokud je vám název povědomý, pak si zajisté vzpomínáte na Defiance z roku 2013.  A vy si budete moci vyzkoušet jeho právoplatného následníka.

Beta poběží na PC od 22. do 25. června (příští týden pátek až neděle) a vy si titul můžeme stáhnout skrze Glyph nebo Steam. Founder balíčky půjde předobjednat od 19. června pro Xbox One a od 6. července pro PS4. Pro PC lze již nyní. Získáme za to přístup do Head Start Programu, stejně jako speciální skiny. Heald Start program začne 6. července na PC, PS4 a Xboxu One. Ostatní mohou hrát hru od 10. července, kdy vyjde v plné verzi jako free to play.

Za reálné peníze si budeme moct koupit kosmetické předměty a předměty, které neovlivní sílu našich hrdinů. Ve hře si užijeme sci-fi bitvy v co-opu, připraveny budou příběhové mise a na výběr bude řada zbraní a jiného vybavení.

Dle prvních informací je Defiance s podnázvem 50 v podstatě původní hrou s vylepšenou grafikou, texturami a rozlišením. Žádné převratné inovace se tak zřejmě konat nebudou. Na hru se můžeme těšit mimo jiné i proto, že tvůrci stojí za zdařilými kousky jako Atlas Reactor, Rift či Trove. Všechny mají společný koncept free to play, protože Trion Worlds věří, že právě to je koncept budoucnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama