Kopie hororu Layers of Fears nyní zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kopie hororu Layers of Fears nyní zdarma

Kopie hororu Layers of Fears nyní zdarma

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

13. 6. 2018 18:40 7
Reklama

Jen několik kliků vás dělí od vlastnictví hororového titulu Layers of Fear. Steam tuhle hru z pohledu první osoby totiž nabízí zcela zdarma. A samozřejmě i tentokrát dočasně.

Stačí jít na stránku hry na Steamu a kliknout na "instalovat hru". Ta se pak přidá do vaší knihovny a zůstane tam už napořád. Hra je dostupná od šestnácti let a je k dispozici zdarma na Windows, Mac OS X, Steam OS a Linuxu. Pokud ale chcete hrát na konzoli, můžete si hru koupit pro PS4 nebo Xbox One.

Nabídka zřejmě hráče skutečně zaujala, protože v době psaní tohoto textu je tento titul čtvrtým nejhranější hrou na Steamu s aktuálně neuvěřitelnými 145 000 hráči. Z téměř 12 000 recenzí má tenhle strašidelný počin nyní 90 %, nemluvě o tom, že vyhrál nejméně tři ocenění. Na účtě má ale i čtyři další nominace. Není tedy divu, že i v naší recenzi si odnesla pět z pěti bodů.

Psychedelicky zaměřená hra klade důraz na příběh a exploraci okolí. Staneme se šíleným malířem s neobyčejným talentem, jehož potkají nejenom prapodivné vize. To vše ve Viktoriánském období, kdy je vše laděno v jedinečném 19. století. Odhalíme i vlastní temnou minulost, která skrývá ošklivou tragédii. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama