Deník Anny Frankové nově ve VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deník Anny Frankové nově ve VR

Deník Anny Frankové nově ve VR

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

13. 6. 2018 14:25 2
Reklama

Deník Anny Frankové, jeden z nejvíce strhujících příběhů vůbec, se dočkal i svého herního zpracování a to rovnou ve VR. Anna Franková je jedna z nejznámějších obětí druhé světové války. Z důvodů, která zde zajisté není třeba popisovat, se třináctiletá dívka se svou rodinou skrývala před nacisty. Přes dva roky se tak tísnila nejen rodina Frankových, ale i další lidé v malé budově v Amsterdamu. Bohužel bez šťastného konce.

To vše je zachytil právě deník mladé Anny, ve kterém své zážitky barvitě popisovala. A protože si dnes jen málokdo dokáže představit takové podmínky (a ani samotná kniha to přímo neukazuje), umožní nám herní titul Anne Frank House VR procházet se v tomto skromném příbytku na vlastní pěst.

Vzhledem k místu celé události nás tak příliš nepřekvapí, že za hrou stojí nizozemské studio Force Field. Titul je dostupný pro Oculus Rift, Oculus Go a Gear VR a vypuštěn již byl také trailer, na který se můžete podívat níže. A ještě jedna dobrá zpráva na závěr. Tahle hra je kompletně zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama