Představeno 7 nových her pro PlayLink
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představeno 7 nových her pro PlayLink

Představeno 7 nových her pro PlayLink

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 6. 2018 14:33 1
Reklama

Sony neukazovala nové hry jen v rámci jejich dnešní konference. Celkem 7 nových titulů přibyde do ansámblu PlayLinku na PlayStationu 4. V minulém roce Sony dokázala, že tato forma party her má smysl, ať už to bylo v případě Hidden Agendy nebo That's You. Podpoře těchto her se věnuje i česká pobočka Sony, díky které ve výše zmíněných titulech najdete i češtinu.

Mezi představenými hrami je klasické karetní UNO. Celkem hezky vypadá novinka od tvůrců That's You jménem Knowlidge is Power: Decades. Ve hře se budeme účastnit kvízové soutěže, která jako by vypadla z konce minulého tisíciletí. V Ticket to Ride pak půjde o nasbírání kartiček různých druhů vlaků. S jejich pomocí můžete ovládnout tratě po celé mapě.

V Just Deal With It se spojí hned pět karetních her dohromady, mezi které patří třeba i poker nebo blackjack. Tento titul budeme moci hrát jak v lokálním, tak online multiplayeru. Další z představených her pochází z dílny tvůrců Frantics, kteří se řadí mezi ty horší hry pro PlayLink. Jejich novinka Chimparty na to snad ale bude o něco lépe. Zahrajeme si celkem 18 miniher s docela ulítlými postavičkami.

WordHunters pak bude obsahovat několik miniher, přičemž každá z nich bude zasazená v jiném městě. Vývojáři se chlubí nádhernou uměleckou stylizací a hloubkou hry, která vás u ní udrží celé týdny.

Poslední představenou je rytmická puzzle plošinovka Melbits World. V této jednohubce budeme pomáhat zdejším bytostem překonávat překážky. Pomocí plošin a dalších struktur si pro sebe musíte uzmout co nejvíce těchto potvůrek. Naopak ale můžete i škodit protihráčům skrz pasti. I tato hra nabídne lokální i online multiplayer. Všechny představené tituly by na PS4 měly dorazit během následujících měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama