Nové SSB je největší Nintendo crossover
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové SSB je největší Nintendo crossover

Nové SSB je největší Nintendo crossover

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 6. 2018 17:00 9
Reklama

O tom, že se pracuje na novém dílu bojovky Super Smash Bros už nějakou dobu víme. V dnešním Nintendo Directu jsme se o Super Smash Bros Ultimate dozvěděli první poslední. Byla mu totiž věnována skoro polovina celé prezentace.

Ultimate nabídne všechny postavy, které se kdy v sérii objevili. Počet hratelných charakterů se tak vyšplhal na několik desítek. K tomu dostaneme i další ztvárnění již známých postavy. Link bude k dispozici hned ve třech verzích. Klasické postavy jako Mario pak dostanou zbrusu nové outfity.

Nintendo nehodlá jen okopírovat staré postavy. Aktualizovali bojové schopnosti každé z nich a do toho ještě vylepšili snad všechny mechaniky. To samé se týká i animací. V tomhle ohledu toho bylo předvedeno opravdu hodně, takže nejlépe uděláte, když se sami podíváte na přiložené video.

Vrátí se i mapy ze starých dílů jako třeba The Big Blue. Stejně tak se opět dočkáme bitev až osmi hráčů. Samozřejmě nebude chybět pořádná porce nového obsahu, který ještě v žádném předchozím díle nebyl.

Ke hře byl ještě představen gamecube ovladač, který fanoušci série považují za to nejlepší, čím se dá Smash Bros ovládat. Ultimate bude podporovat i staré figurky Amiibo. S tím byly oznámené i nové figurky. Své vlastní se dočká každá hratelná postava.

U nás to tak možná nevypadá, ale Smash Bros je pro Nintendo opravdu důležitá značka, takže se nedivíme, že jí věnovali takový prostor. Jejího vydání se dočkáme 7. prosince letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama