FromSoftware pracuje na VR adventuře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FromSoftware pracuje na VR adventuře

FromSoftware pracuje na VR adventuře

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 6. 2018 15:00 1
Reklama

Tvůrce hadrcore RPG série Dark Souls, Bloodborne a spousty dalších her tentokrát zavítá do vod virtuální reality. FromSoftware spojil síly s Japan Studio a Sekiro: Shadows Die Twice tedy není jediným projektem, na kterém toto slavné studio pracuje.

Příběh se bude odehrávat v internátní škole, kde 6 dětí tráví většinu svého času. V tomto prostředí se objevíte jako neviditelná existence v momentě, kdy čas ve zdejším světě zamrzne. Jak se budeme posouvat v příběhu, bude se čas posouvat s námi. Občas se také podíváme do minulost.

Masaaki Jamagiva z Japan Studio na PlayStation blogu uvedl, že jejich cílem je vytvořit s pomocí VR technologie tradiční adventuru nebo visual novelu, kde bude hráč objevovat svět plný záhad. Nejdůležitějším elementem hry prý bude pouto mezi hráčem a zdejšími dětmi. To má zajistit specifická forma vyprávění příběhu.

"Tento titul šel do výroby v moment, kdy jsem se sám sebe zeptal, jestli by se dala klasická adventura převést do virtuální reality tak, aby hráči poskytla zcela unikátní zážitek. Sony můj nápad zaujal a já jsem velmi vděčný, že je mým partnerem právě tato společnost a že můžeme tuto hru vyvíjet společně. Od konceptu se výsledný produkt docela odlišil. Bude velice rád, pokud hráči dají naší hře šanci" řekl Mijazaki.

Déraciné vyjde ještě tento rok exkluzivně pro PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama